Parduotuvė išplėtė lietuviškos mėsos asortimentą – prekiauja tradiciniais natūraliais kiaulienos gaminiais

Straipsnis  1 komentarų
AŠrifto dydis+- Spausdinti

Jurbarko miesto gyventojai jau kuris laikas pastebi, kad Dariaus ir Girėno gatvėje buvusi „Kaišiadorių paukštyno“ parduotuvė ne tik pakeitė reklaminę iškabą, bet išplėtė lietuviškos produkcijos asortimentą. Šalia vištienos produktų atsirado ir nauji lietuviškos kiaulienos gaminiai, kuriuos gamina „Senųjų Teresės mėsos gaminių“ įmonė iš Kazlų Rūdos. Parduotuvė prekiauja ne tik šviežia mėsa, bet ir rūkytomis dešromis, kumpiais, lašiniais, skilandžiais, vytintais kiaulienos ir jautienos gaminiais. Didžioji dalis „Senųjų Teresės mėsos gaminių“ produkcija gaminama iš lietuviškos mėsos, kuri atkeliauja iš ūkininkų. Šis prekinis ženklas turėtų patikti visiems, kas pasiilgo natūralaus, kaimiško, rankų darbo maisto, pagaminto pagal išskirtinio skonio Lietuvos kulinarinio paveldo receptūras.

„Mūsų produktų vertę kuria rankų darbas, natūralus alksnio dūmas ir senovinis gamybos būdas. Siekiant pagaminti išskirtinio skonio, Lietuvos kultūrinio paveldo receptūras atitinkantį gaminį, bendradarbiaujame su Lietuvos ūkininkais, kurie mums pristato Lietuvoje išaugintą kiaulieną“, – kalba Ingrida ir Mantas Eitminavičiai, įmonės „Senieji Teresės mėsos gaminiai“ ir šio prekinio ženklo įkūrėjai.

Verslą kurti įkvėpė močiutės rūkyti gaminiai

Mantas ir Ingrida ilgą laiką gyveno mieste ir su kaimu nedaug turėjo bendra. Apie mėsos gaminius daugiau išmanė Manto močiutė, dirbusi tradicinius lietuviškus gaminius gaminusioje mėsos perdirbimo įmonėje, o namuose pati sūdžiusi ir rūkiusi mėsą. Retkarčiais į pagalbą ji pasiprašydavo ir anūką su žmona, kuriems labai patikdavo močiutės gaminiai. Nors, kaip juokauja, nebuvo dideli mėsėdžiai, kokybiškos ir skanios vaišės davė stimulą mąstyti apie savo verslą. Šeima ėmė ieškoti vietos, kurioje jie galėtų vykdyti tokių, kaip ragaudavo pas močiutę, mėsos produktų gamybą. Sumanymui įgyvendinti pasirinko Kazlų Rūdoje parduodamas mėsos perdirbimo įmonės patalpas, kurias įsigiję ir sutvarkę Ingrida ir Mantas Eitminavičiai pradėjo savo verslą. Naujiems šeimininkams labai pagelbėjo buvusios patalpų savininkės, ūkininkės T. Lelešienės, kulinarinio paveldo receptai, kuriuos ši jiems perdavė. Gavę laiko patikrintus receptus verslininkai susisiekė su prieš tai veikusios įmonės darbuotojais ir pasiūlė jiems grįžti į atsinaujinusią darbovietę. Šių žmonių dėka prasidėjo „senųjų“ Teresės mėsos gaminių atgimimo etapas, užtikrinęs kokybę ir sėkmę naujiems savininkams.

Atrasite tikrą skonį

„Šiuolaikinis žmogus dažnai yra pamiršęs ar net nežino natūraliai rūkyto mėsos gaminio skonio ir kvapo, todėl mūsų darbas yra, buvo ir bus padėti vis dažnesniam mėsos valgytojui atrasti tikrą skonį. Didžiuojamės būdami sertifikuoti Lietuvos kulinarinio paveldo gamintojai. Stengiuosi žmonėms perteikti meilę tradicijoms, meilę geram kokybiškam mėsos skoniui, bei nostalgiškai sugrąžinti į vaikystę,“ – pasakoja įmonės „Senieji Teresės mėsos gaminiai“ vadovas Mantas Eitminavičius. Pasak jo, norint užsiimti tokiu verslu neužtenka asmeninės ambicijos ar laiko patikrintų receptūrų. Ypatingai svarbi komanda. Gaminių kokybė priklauso nuo pat mėsą tiekiančio ūkininko iki bet kurio įmonės darbuotojo filosofijos. Jis didžiuojasi galėdamas pristatyti jums tokius gaminius, kuriems pats kelia aukščiausius reikalavimus.

Įmonėje įdiegta RVASVT (rizikos veiksnių ir svarbių valdymo taškų) sistema, kuri garantuoja efektyvią kokybės kontrolę, gamybos procesų valdymą. Gaminių kokybė yra sistemingai tikrinama akredituotoje laboratorijoje. Taigi galime Jums pasiūlyti aukštos kokybės skanius, natūralius ir saugius gaminius.

Pasak M. Eitminavičiaus, svarbu, kad ir klientas žinotų, kaip geriausia mėsos gaminius patiekti šeimos stalui. „Štai mūsų šalto rūkymo kiaulienos dešrelės natūraliame apvalkale. Jos yra ypatingai liesos, todėl labai svarbu jų neperkaitinti, kad neišbėgtų paskutinis riebaliukas ir jos neišsausėtų. Užteks vos 3-5 min. kepant, troškinant arba apverdant su jau patroškintais su kopūstais. Tokiu būdu paruošę dešreles mėgausitės jų traškiu ir sultingu skoniu,“ – dalinasi patirtimi Mantas ir juokiasi, kad apie rūkytos šoninės, nugarinės ar kumpio suderinamumą su juoda rugine duona bei šviežiu ar paraugtu agurku nėra ir ką kalbėti.

Nauju pavadinimu „Senieji Teresės mėsos gaminiai“ paženklintoje parduotuvėje Jurbarke, Dariaus ir Girėno g. 33,  lentynose, kaip ir anksčiau, rasite viską, ko reikia sveikiems sotiems pietums paruošti. Pirkti vištieną ar kiaulieną – kiekvieno asmeninis pasirinkimas. Abiem atvejais produkcija išimtinai lietuviška. Kaip ir anksčiau, taip ir dabar čia taip pat rasite Lietuvoje pagamintų pieno, duonos ir kitų maisto produktų.

Straipsnis  1 komentarų
Reklama: skelbimai
Naujienos iš interneto

Rekomenduojame perskaityti

„Tele2“ pasiūlymas senjorams – pratęsus sutartį dabar, už planą nereikės mokėti net 4 mėn.

„Tele2“ pasiūlymas senjorams – pratęsus sutartį dabar, už planą nereikės mokėti net 4 mėn.  0

Kam reikalingi plūgai ir kokį plūgą geriausia pasirinkti savo ūkiui?

Kam reikalingi plūgai ir kokį plūgą geriausia pasirinkti savo ūkiui?  0

Kokį čiužinį pasirinkti, jei norisi komforto miegamajame?

Kokį čiužinį pasirinkti, jei norisi komforto miegamajame?  0

Kaip ilgalaikė automobilių nuoma leidžia užsidirbti?

Kaip ilgalaikė automobilių nuoma leidžia užsidirbti?  0

„Continental“ – bandymais įrodyta aukščiausia kokybė

„Continental“ – bandymais įrodyta aukščiausia kokybė  0

Kur parduodamos trimerių atsarginės detalės?

Kur parduodamos trimerių atsarginės detalės?  0

Jurbarko senamiestyje – prancūziško aprangos stiliaus oazė

Jurbarko senamiestyje – prancūziško aprangos stiliaus oazė  1

JURBARKO KREDITO UNIJA – PATIKIMAS FINANSŲ PARTNERIS

JURBARKO KREDITO UNIJA – PATIKIMAS FINANSŲ PARTNERIS  0

Su patirtimi ateina ir sėkmė – atidarė savo kirpyklą ir jau ieško darbuotojų

Su patirtimi ateina ir sėkmė – atidarė savo kirpyklą ir jau ieško darbuotojų  1

Kai motinystė neatpažįstamai pakeičia pomėgius ir profesiją

Kai motinystė neatpažįstamai pakeičia pomėgius ir profesiją  0

Kreditai – svarbios detalės, kurias privalu žinoti prieš kreipiantis į kreditorius

Kreditai – svarbios detalės, kurias privalu žinoti prieš kreipiantis į kreditorius  1

Nagų priauginimas pliusai ir minusai

Nagų priauginimas pliusai ir minusai  0

Ksenoniniai priekiniai žibintai, palyginti su senaisiais halogeniniais žibintais, vairuotojams suteikia tris pagrindinius privalumus.

Ksenoninių priekinių žibintų privalumai  0

Geriausios smulkios verslo dovanos

Geriausios smulkios verslo dovanos  0

UAB „Manvesta“ švenčia 25-erių metų gimtadienį

UAB „Manvesta“ švenčia 25-erių metų gimtadienį  0

Verslo bendruomenės vakarą pagerbtos 20 metų gyvuojančios įmonės  (nuotraukos)

Verslo bendruomenės vakarą pagerbtos 20 metų gyvuojančios įmonės (nuotraukos)  2

Stipriausių Lietuvos įmonių klube – ir UAB „Žemvita“

Stipriausių Lietuvos įmonių klube – ir UAB „Žemvita“  1

Tvirtinimo detalės ir įdomi informacija apie jas

Tvirtinimo detalės ir įdomi informacija apie jas  0

Tvirtos ir kokybiškos gofruoto kartono dėžės

Tvirtos ir kokybiškos gofruoto kartono dėžės  0

Kada praverčia verslo konsultacijos

Kada praverčia verslo konsultacijos  1

Stiprybę vienybėje demonstruoja kviesdamos jau į 13-ąjį METŲ IŠPARDAVIMĄ

Stiprybę vienybėje demonstruoja kviesdamos jau į 13-ąjį METŲ IŠPARDAVIMĄ  0

Kaip rasti patikimą krovinių gabenimo įmonę?

Kaip rasti patikimą krovinių gabenimo įmonę?  0

Kokius remonto ir statybos darbus geriausia yra atlikti žiemą?

Kokius remonto ir statybos darbus geriausia yra atlikti žiemą?  3

Rajono verslininkų organizacijai sukanka 20 metų

Rajono verslininkų organizacijai sukanka 20 metų  0

Mūsų partneriai