Jurbarko priemiestyje įsikūrė sveiko ir skanaus maisto restoranėlis „ČILIS GRILIS & Salota“
Kiekvienas laikmetis diktuoja savo madas. Šiuolaikiniam skubančiam žmogui jau neužtenka greitai nuraminti skrandį pirmu pasitaikiusiu užkandžiu. Dauguma mūsų nori atrasti tokią vietelę, kur būtų galima ne tik greitai ir skaniai pavalgyti, bet ir kad valgomas maistas būtų sveikas. Tokią alternatyvą siūlo Jurbarko priemiestyje, prie Girdžių kelio įsikūręs jaukus restoranėlis, kuriame maistas gaminamas anglies griliaus krosnyje, ant žarijų su tikro dūmo kvapeliu. Čia galima užsisakyti brandintos jautienos kepsnių, įvairių skonių burgerių, suvožtinių ir žinoma, salotų, apie ką lankytojams praneša iš tolo šviečiantis pavadinimas „ČILIS Grilis & Salota“.
Nauja maitinimo įstaiga jau sulaukė jurbarkiečių susidomėjimo. Pirmąją savaitę restoranėlio šeimininkai vos spėjo aptarnauti lankytojus. Vieni pavalgyti, kiti daugiau apsižvalgyti, įvertinti, pasmalsauti. Tokios vietos, kur virtuvėje nėra keptuvės, o maistas gaminamas tik ant atviros ugnies su grotelėmis, Jurbarke daugiau nerasite. „Kokybiškos grynos jautienos paplotis, 300 laipsnių griliaus temperatūra ir mėgaujiesi sultingu ir skaniu steiku“, – viliojančiai kalba restoranėlio šeimininkai.
Kaip pasakoja „ČILIS Grilis & Salota“ savininkė Kristina Jakaitytė-Rukšnaitienė, ant grotelių keliauja ne tik ir visa tai, kas dedama į burgerius ar suvožtinius – jautiena, kiaulienos šoninė, vištienos gabaliukai. Kas nemėgsta steiko, gali rinktis alternatyvą – grilyje keptus vištienos kepsnelius. Meniu pritaikytas ir įprasto greito maisto mėgėjams: galima užsisakyti gruzdintų bulvyčių, batatų juostelių, sūrio lazdelių, svogūnų žiedų. Be abejo, ir salotų – su itališku sūriu arba vištiena. Didžiausia pasiūla burgerių mėgėjams – pasirinkti galima trijų rūšių ir spalvų bandeles su įvairiais mėsos, sūrio įdarais, daržovėmis ir naminiais padažais. Visas maistas gaminamas vietoje, nenaudojami šaldyti, mikrobangų krosnelėje atšildyti produktai.
Į sveikesnio maisto paieškas leidęsi restoranėlio įkūrėjai sako, kad atrasti kažką išskirtinio ir paklausaus buvo gana sudėtinga. „Turėjome sklypą prie judraus kelio, ir tuo pačiu – greta namų, todėl ieškojome variantų, kaip visa tai išnaudoti. Vieni augina šilauoges, kiti ūkininkauja, o mūsų mintys krypo į aptarnavimo, maitinimo sferą“, – pasakoja „ČILIS Grilis & Salota“ savininkė Kristina Jakaitytė-Rukšnaitienė, pasidžiaugdama, kad įsikurti padėjo verslui kaime skatinti skiriama ES parama.
Kol kas restoranėlio virtuvėje Kristina sukasi padedama vyro, tačiau neatmeta minčių, kad verslui įsibėgėjus teks kviesti ir pagalbininkų, nes idėjų plėtrai išties netrūksta. Pirmiausia, kuo pasirūpins jau netrukus – tai gera kava. To pageidauja ir lankytojai, kurie jau po savaitės kitos galės išmėginti įrengtą prabangų kavos aparatą. Kelias Jurbarkas– Girdžiai judrus, netoli miestas (vos kilometras nuo Sodų gatvės), tad lankytojų restoranėlio šeimininkams turėtų netrūkti. Juo labiau, kad vieta patogi privažiuoti, pasistatyti automobilius. Erdvės užteks ir mintyse jau planuojamai lauko kavinei, ir vaikų žaidimo aikštelei.
Pavalgyti ir atsigaivinti šaltais gėrimais restoranėlyje „ČILIS Grilis & Salota“ galite visomis savaitės dienomis, išskyrus pirmadienį. Darbo laikas: antradieniais – šeštadieniais nuo 11 iki 20 val., sekmadieniais iki 18 val. Maistą galima užsisakyti vietoje arba iš anksto paskambinus tel. 8 628 01 010.
Sveiki,
Dėl planinių ESO darbų sausio 11 dieną Jurbarke neaptarnaus mokesčių mokėtojųEsame sertifikuoti, kad galėtume pasiūlyti šių tipų paskolas ar bet kokį finans...