Odetos receptai: vištienos kepsniai
„Visiems gerai žinomi kepsniukai, tik truputį kitokie - minkšti, skanūs ir lengvai pagaminami“, - „Mūsų laikui“ kalbėjo gaminti mėgstanti Odeta Kudopčenkienė, siūlanti skaitytojams išsikepti vištienos kepsnių.
Reikės:
2 vištų krūtinėlių1/4 nedidelio šviežio kopūsto,2 kiaušinių,50 gr.fermentinio sūrio,3 šaukštų bulvių krakmolo,3 šaukštų majonezo,česnako 3 skiltelių,žiupsnelio maltų baltųjų pipirų,vištienos prieskonių.
Kaip gaminti:
Krūtinėlę smulkiai supjaustome, kopūstą ir sūrį sutarkuojame burokine tarka, įmušame kiaušinius, įberiame bulvių krakmolo, įpilame majonezo, įspaudžiame česnako, įberiame prieskonių.Viską labai gerai išmaišome ir paliekame 1 val., o jeigu skubame, galime iškart kepti.Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame. Apkepti iš abiejų pusių.Bulves apverdame, tada susmulkiname ir kišame į orkaitę apskrusti.
Skanaus:)
šiame tekste K. Vančienės frazę apie p. A. Račą „...išorės gal ir ne labai gražios buvo..." pasibai...
Kovo 11-osios akto signataras, dvikovoje gynęs Dievą