Odetos receptai: krevečių užpulta lašiša
Gaminti mėgstanti Odeta Kudopčenkienė siūlo pasigaminti egzotiškesnį patiekalą, pavadinimu Krevečių užpulta lašiša. Jį pagaminto išties paprasta.
Reikės:
250 g lašišosvienos citrinos;
30 g šaldytų krevečiųvieno svogūno (½ svogūno bus padažui);
80 g sviesto (30 g padažui ir 50 g žuviai kepti);
1 valg. šaukštas miltų (pusė bus skirta padažui);
1 stiklinės žuvies sultinioarba vanduo padažui;
Padažui žiupsnelio druskos;
Padažui 1 arbatinio šaukštelio žuvies prieskonių;
Saujos smulkintų krapų padažui.
Kaip gaminti:
lašišą nuskuskite, nuplaukite, nusausinkite ir pabarstykite prieskoniais. Palaikykite apie 30 min.Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepkite susmulkintus svogūnus, sudėkite krevetes, įberkite prieskonių, druskos, o po kelių minučių suberkite miltus. Gerai sumaišykite. Kai miltai apkeps, supilkite sultinį arba vandenį. Padažas turi būti vidutinio tirštumo.
Keptuvę nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite susmulkintų krapų. Lašišą iškepkite kitoje keptuvėje su sviestu. Patiekdami ant žuvies užspauskite citrinos sulčių, užpilkite padažo. Skanaus.
Any form of recovery, recovery of information or recovery of funds brillianthackers800@gmail.com can...
Po Seimo rinkimų - pasikeitimai Jurbarko rajono savivaldybės taryboje