Buvau penktadienį debatuose. Labai patiko beveik visi kandidatai. Jauciasi tikra kova. Labai protingas zmogus A. Kazakevicius. Jauciasi kas yra lyderis. Labai protingai kalba. A. Kazakeviciui kalbant, daug kas salėje vos neapsiverkė. . . Nuostabus, daug gero nuveikes zmogus. Mes juo tikim!!
Irankiaiverslui
IP: 88.119.204.23 Atsakyta: 2015.04.28 12:19
Nemokamos svetainės
Nemokamas įmonių ir paslaugų katalogas
Nemokami straipsniai ir patarimai
Nemokamas QR kodo generatorius
Nemokama reklama
Nemokamas Google pozicijos tikrinimas
Skundų knyga
http://irankiaiverslui.lt
Registruokite savo veiklą čia: http://irankiaiverslui.lt/imoniu-katalogas/ ir pritraukite dvigubai daugiau klientų!
Laukiu Makūno kontaktų
IP: 188.69.208.110 Atsakyta: 2015.02.24 13:26
Mielai pabendraučiau su ponu Makūnu. Tik nežinau kur jo ieškoti.
A.Mačiulaitis
Stasys Makūnas.
IP: 78.62.19.174 Atsakyta: 2015.02.23 22:53
Ar tikrai būtų geriau, jei čia aš ką nors išsigalvočiau, meluočiau ar visai nekritiškai vertinčiau situaciją? Žmonės nori išsirinkti geresnę valdžią, pagal realią situaciją. Jeigu viskas bus grįsta vien tik kažkam meile ir dėl to atsirandančia apgaule, vėl daug kas jausis apgauti. Suprantu ką ir kodėl aš nuviliu, bet gal Jurbarkui tai išeis į naudą. Savo širdimi kaip ir anksčiau esu Sąjūdžio žmogus ir konservatorius ir šiuose rinkimuose jau norėjau konservatorius remti, bet negaliu remti tik gražų pavadinimą. Nepritariu ir tolimesniam konservatorių diskreditavimui su tokiais kandidatais.
Ss
IP: 78.57.182.127 Atsakyta: 2015.02.22 21:52
Aš apie Makūną buvau geresnės nuomonės...
Mačiulaitis
IP: 188.69.212.119 Atsakyta: 2015.02.20 22:49
Aš prieš du metus norėjau stoti į partiją, bet nepriėmė. Nesu susipažinęs nei su viena partija. Bet man tai lygiai tas pats , kas ,,įteisinti vagys". Galiu tai įrodyti Lansbergiui, Butkevičiui, Masiuliui ar Viktorui. Tik eiliniai žmonės ,,šito" nesupranta. Tad gerbiamas ,,Vytukai", man konservatorių partija visiškai niekuo nesiskiria nuo Liberalų ar Darbo partijos. Jos visos identiškos. Visos ,,rūpinasi" žmogumi.
A.Mačiulaitis
vytuks
IP: 78.62.221.62 Atsakyta: 2015.02.19 08:34
Jus toks protinguolis ir gerietis, o dar ne konservatoriu partijoj?Puikiausiai pakeistute Kazakeviciu
Algirdas Mačiulaitis
IP: 188.69.210.6 Atsakyta: 2015.02.18 21:15
Vienaip ar kitaip, šie rinkimai bus ,,įdomesni" už praeitus. Nežinau kas turėjo organizuoti debatus, bet kad debatai aplamai buvo surengti, tai jau galima pavadinti ,,demokratijos prošvaiste". Aišku su televizija įvyko nesusipratimas, bet gerai kad bent netyčia ir niekam nežinant parodė. kas norėjo, galėjo pamatyti laidos kartojimą. Kam neįdomu, tas persijungė kanalą, kur rodomas ,,įdomus" filmas. Kiekvienam savo....
A.Mačiulaitis
Laima
IP: 5.20.126.221 Atsakyta: 2015.02.18 12:54
Tikrai ne tas vadas , kuris tik gražiai pravirkdyti moka.... Labai gerai tai aprašyta mūsų lietuviųkos dvasios simboliais. Ir labai labai graudu, kad dauguma jurbarkiečių tik rūpintojėliais nori būti , t.y. apverkti, apkalbeti, kitus apkaltinti del savo neveiklumo juk lengviausia O juk Evangelija pagal Lietuvą rašo :'' Mūsų lietuvių tauta savo dvasinį charakterį išreiškia - Rūpintojėliu ir Vyčiu. Rūpintojėlis - lietuvio dvasios žmoniškumo simbolis. Pirmuoju kalba lietuvio žmoniška širdis, antruoju - lietuvio ryžtinga valia. Rūpintojėliu lietuvis išreiškia savo skausmą, kad tiek maža širdies pasaulyje. Vyčiu - savo ryžtingą viltį ir tikėjimą žmogumi. Ir kaip šie du simboliai vienas antrą papildo! Nebūtų vieno, kaip prarastų savo tikrąją prasmę ir antrasis. Nebūtų Vyčio, tasai pats Rūpintojėlis atrodytų toks užguitas - tiktai vergiškos dvasios išraiška, tik vergo beviltiško skausmo skundas. Nebūtų Rūpintojėlio, Vytis atrodytų brutali barbariškos dvasios kalba, tik plikos jėgos kulto ženklas. Kaip vienas antrą sužmonina: Vytis suteikia Rūpintojėlio bruožams žmogiškos kančios, o ne tik pasyvaus vergiško skausmo prasmę. O Rūpintojėlis savo ruožtu Vyčio bruožus nušviečia žmoniška šiluma. Iš pilko ginklo valdytojo padaro jį tiesos ir laisvės riteriu - žmoniškumo riteriu. Abiem kalba lietuvio dvasia - ir Rūpintojėliu, ir Vyčiu. Abu jie kartu - šventieji lietuvio dvasios ženklai.
Saulius Lapėnas
IP: 78.62.28.126 Atsakyta: 2015.02.18 05:37
Akivaizdu, kad ne visi turėjo galimybę pasiklausyti visų kandidatų į Jurbarko savivaldybės merus ir palyginti ne tik juos tarpusavyje, bet ir siūlomus problemų sprendimo būdus susitikime, kuris vyko Jurbarko miesto Verslo centre 2015 vasario 12 dieną. Jurbarko krašto verslininkų organizacija ėmėsi to, kuo turėjo pasirūpinti Jurbarko savivaldybės rinkiminė komisija – surengti viešą diskusiją tarp pretendentų (kandidatų), suteikiant lygias galimybes prisistatyti, išdėstyti savo pozicijas ir tikslus Jurbarko krašto gyventojams.
Kaip klasikinio liberalizmo atstovas, matau būtinumą, duoti realią galimybę Jurbarko krašto žmonėms patiems pasirinkti, kas kovo 1 dieną perims Jurbarko rajono savivaldybės vairą, o tuo pačiu ir galimybę įtakoti mūsų ateitį. Jei bus norinčių pamatyti visą įrašą, esu pasirengęs jį pateikti rinkėjų vertinimui. Laukiu Jūsų pageidavimų.
http://slapenas.lt/?p=4888
Stasys Makūnas.
IP: 78.62.19.174 Atsakyta: 2015.02.15 14:15
Nei kiek neprieštarauju, kad Kazakevičiaus kalbos labai jausmingos. Geriausia jas klausyti stengiantis negirdėti pačio teksto, nes jei gilinsitės į tai kas pasakyta, suprasite, kad taip nieko ir nebuvo pasakyta. Todėl kai kalbam apie Jurbarko rajono reikalus reikia dar mažos smulkmenos išminties. Suprantu, kad tiems kas laiko išmintį trečiaeiliu dalyku tokios kalbelės labai gražios. Žinoma, su tuo "grožiu" geresnio gyvenimo nesukursime.
raudoniške
IP: 86.38.113.141 Atsakyta: 2015.02.15 09:36
mes visi už kazakevičiu galva guldom. jis tikri puikus zmogus. tur but uz kazakeviciu balsuos visi raudoniškiai
Makūnui
IP: 188.69.214.66 Atsakyta: 2015.02.14 19:25
Aš Kazakevičių pažystu kaip žmogų. Tikrai padorus žmogus. Bet visa bėda ta, kad jis sau nepriklauso. O ką partija pasakys, tą jis ir padarys. O partija ,,žino" ką daryti.Kai rinkau parašus referendumui, Kazakevičius mane viešai vos neišbučiavo sakydamas, kad ,,tokių vyrų Lietuvai reikia". (turiu omeny mane). Praėjus savaitei jam partija ,,įsakė" daugiau su Mačiulaičiu apie jokius referendumus nekalbėti. Nuo to laiko Kazakevičius mane pamatęs pradėjo slėptis, kad tik niekas nepastebėtų, jog kalbasi su manimi. Aš ant jo nepykstu. Geras žmogus bet savo nuomonės neturi. Nes jam ,,liepia" partija. O šiaip šneka visai gražiai. Aš irgi susigraudinau beklausydamas. Dar pora tokių susirinkimų, ir aš už jį beveik balsuočiau....
A.Mačiulaitis
Stasys Makūnas.
IP: 78.62.19.174 Atsakyta: 2015.02.14 18:16
Gal tikrai buvo netoli apsiverkimo nuo Kazakevičiaus pasisakymų. Tikrai buvo labai juokinga. Gaila, kad gilus sąmojus nebuvo panaudotas apriliaus šventei
Visai nublūdo
Nesutarimai su prekybos centru paskatino imtis veiksmų